четверг, 6 мая 2010 г.

Все що стосується заробітку на посилальних біржах. Заробіток на сітці сайтів.

Недавно начитався багато інформації на seo блогах манимейкеров, що народ рубає бабло на Sape, штампуючи говносайти пачками і тим самим забезпечуючи себе разовою зарплатою. Хочу спробувати.
Знаю, що клепання говносайтов це непривабливо, це нагадує роботу сміттяря або сантехніка, а також користувачі пошукових систем потім плюються від їх видачі.
Знаю що ви проти, але таких sapeмастеров, що заробляють таким способом велика купа. Тому питання моральності давайте залишимо кожен при собі. Приємно звичайно і мені у видачі відразу знаходити відповіді на свої питання, і якщо дотримуватися і у ГС такого методу, що користувачі отримають те, що вони шукали, то це буде не так негативно виглядати, чим сайти в яких немає потрібної відвідувачеві інформацію. Сам би таких за яйця повісив.

Знаю що Sape засирается із-за таких майданчиків, ритися у пошуках потрібної ще більш трудніше. Фільтри і ще раз фільтри.
Суть така є напівавтоматичні і майже повністю автоматичні методи створення сайтів з унікальним або полуунікальным контентом.
На виході з таких говносайтогенераторів виходить шаблони з контентом для заливки.
Для говносайтов реєструють RU домени пачками по 10 - 100 штук або біля того. Потім беруть декілька хостеров з найдешевшими тарифами. Після того, як підготувалася база доменів і прикручені вони до хостингу, заливають цю сітку говносайтів.
Основна мета такого заробітку наробити тучу таких сайтів іноді линкуя між собою і засунсть їх в SAPE для подальшої монетизации.
Для мене не зрозуміла 2 питання:
1.Потрібний унікальний шаблон. Потрібний унікальний контент
2. Щеплення від АГС Яндекса. Або хоч би можливість відтягнути прихід смерті своїх ГС.
Так от робота ця не дарма поставлена на потік. У зв'язку з правильним посилюванням і благими намірами Яндекса відсіяти з рунета говносайты. Останні живуть  максимум по півроку. Мета вебмайстрів зірвати як можна більший куш з цих сайтів і  забути про них, штампуючи нові. Робота циклічна тому автоматизація обов'язкова.
Але якби я зміг все це програмно реалізувати, то також би займався таким разовим бізнесом, поки не накопичив би нормального капіталу для білого проекту.
Поки є те, що є.
Збираюся поднарастить пузомерок і випробувати свої сили на біржі.

У Sape говносайті клепані пачками вебмастера засовують з кількістю сторінок до 1000. Вичавлюють з таких сайтів до 150 рублів. За умови, що сайт має нульові пузомерки PR 0 і ТІЦ 0. Оскільки просувати пузомерки на таких сайтах просто ніколи.
Після того, як сайт потрапив в бан індексу пошукової системи він ще трохи приносить дохід, оскільки деякому Google треба. Тому прибирати з хостингу, і переливати контент на іншій, відновлювати, пробувати відновити його ніхто і не думає, за цей час вони краще іншу пачку сайтів замутять.
Так люди збирають собі інвестиції на білий проект, який їх потім годуватиме стабільніше, ніж говносайты або доры.
Звичайно такі сітки сайтів в Sape рідко пробираються в основну базу, проте під деякі фільтри SEO пульта вони залітають непогано. І навіть під фільтром трохи капають.
Люди генерят генерят – отримують бабло – потрапляють в бан – повторюють все спочатку.
Що ви думаєте із цього приводу?


Советую также прочитать:

1 комментарий: