четверг, 6 мая 2010 г.

Реальний заробіток в Інтернеті як же можна заробити в Інтернеті.

Зараз все більше і більше людей звертаються до усесвітньої мережі Інтернет, що дізнатися про реальний заробіток в Інтернеті або простими словами як же можна заробити в Інтернеті? Більшість користувачів цікавить заробіток в Інтернеті без капіталовкладень і це теж реально, але тут потрібно вибрати чи готові Ви пожертвувати початковим капіталом або ж своїм часом. Всі, хто шукає інформацію про заробіток в мережі стикаються з САР (Система Активної Реклами) або простими словами обмін відвідувачами. Тут можна почати заробляти стартовий капітал. Приклад однієї з таких систем wme-bux я навіть спеціально реєструвався, що б відстежити поточну ситуацію. На подібних системах можна заробляти від 0,1 у.о. в місяць і якщо Ви реєструватиметеся в 10-к таких систем, то за місяць можна заробити на 1-н платний домен або місяць найдешевшого хостингу.
Якщо Ви володієте сумою в 10 доларів - те це заощадить Вам 1-3 місяці роботи в подібних системах. Робимо простій сайт на одній з безкоштовних систем управління (мені подобається wordpress) і реєструємо платний домен або безкоштовний. Так само можна пошукати конкурси в яких можна отримати приз або домен в подарунок, але на це знову таки потрібний час. Якщо у вас вже є сайт, тоді читаємо корисну інформацію з цифрами: Як і скільки можна запрацювати на sape (заробіток sape)?.
Тепер я хочу докладніше розповісти про види і способи заробітку в Інтернеті. Системи активної реклами відкидаємо, оскільки довго і не ефективно це, а як ми знаємо відвідуваність не впливає на позиції в пошукових системах. Тут я розповідатиму про реальний заробіток в інтернеті на своєму сайті.
Баннерная реклама:
Відмінний спосіб монетизации інтернет ресурсу або блога, але річ у тому, що у Вас ресурс повинен бути вже дуже популярним - займати хороші позиції в пошукових системах і знаком аудиторії. Тут є 2-а способу залучення рекламодавців - чекаємо поки вами зацікавляться, або пропонуємо свої послуги і рекламні майданчики.
Контекстна реклама:
Тут ми отримуємо оплату за кліки на нашому ресурсі. Але знову таки упор на аудиторію. Варто вішати контекстну рекламу тоді, коли заходить більше 100 чоловік в добу, але є тематики які можуть потрапляти під виключення ( ін. Пластикові вікна). Там трафіку мало, але кліки дорогі - теж може відноситися і до фінансової тематики, бізнесу і форексу.
Зараз популярні системи контекстної реклами це Google Adsense, Yandex Direct і Begun. У кожній з систем є свої достоїнства і недоліки. Заробити в Інтернеті на контекстній рекламі можна, але потрібно експериментувати і вибрати тематики ті, які більше підходять під ту або іншу систему.
Перевага Google Adsense те, що він працює як з російськомовними сайтами, так і з англомовними.
Перевага Yandex Direct, що у нього кращий конверт на російськомовним сайтах, чим у Google Adsense (говорю по своєму досвіду), але якщо у вас навпаки те сперечатися з вами не буду. Обмеження, що відвідуваність Вашого ресурсу повинно бути від 300 унікальних хостов в добу, але можна потрапити і з меншою кількістю відвідувачів для малотрафовых тематик. При хорошому розкладі можна привласнити тематику сайту (прихована частина яндекс каталога), що позитивно позначиться з часом на значенні Тіц.
Перевага Begun-а те, що приймає всі сайти навіть з відвідуваність в 1 унікальний відвідувач в добу. Але слабенький конверт у нього і багато не тематичних оголошень.
Партнерські програми:
Багато хто плутає партнерські програми з такими видами заробітку як pop-андеры і ифрейм, але не раджу ними користуватися оскільки із-за вірусів в цих системах можна отримати санкції від пошукових систем.
Біржи з продажу посилань:
Біржі посилань - це один з видів заробітку в Інтернеті і поки він працює цим потрібно користуватися.
Sape - найпопулярніша біржа посилань, яка містить безліч сайтів і рекламодавців. Дуже рекомендую до використання.
Xap - можна назвати її 2-ою після Sape, але є свої недоліки оскільки система купує посилання і багато дуже поганої якості. Якщо з розумом використовувати, то теж можна цілком заробляти на цій системі. Рекомендую для форумів, оскільки в Сапі мало сторінок з форумів, то тут для форумів золота жила.
Mainlink
Продаж статей на сайті:
Простіше нікуди, оскільки пишуть контент і розміщують у Вас його на сайті. Відмінний спосіб Інтернет заробітку в мережі на своєму сайті. Для цього потрібно створити сторіночку в 1-му кліці від головної сторіночки розмістити там код і публікувати статті. Можна так само продавати статті на постійній основі. Відмінною системою для продажу і покупки статей назавжди є Miralinks.
Біржа статей Miralinks дуже хороша, але ціни на майданчики дуже дорогі. Одним з основних достоїнств цієї системи з продажу і покупки статей є те, що сайти не беруть участь в системах з продажу посилань, а тому ресурси тільки якісні. На хорошому ресурсі можна добре запрацювати. Бачив в цій системі ресурси, де розміщення статті коштує близько 400 доларів.
Продаж постових на блоге:
Будь-який більш-менш популярний блог рано чи пізно починає продавати рекламні посилання на початку або в кінці поста, власне прийнято називати ці посилання постовими. Існує система, яка допомагає налагодити комунікацію з клієнтами і блогерами.
Саме такою системою є Blogun - перевага постових в тому, що вони розміщуються на постійній основі, а тому це мінімізує санкції пошукових систем.
Звичайно ж приведені мною - це не все системи і не всі способи і види заробітку в Інтернеті, але це те, що зараз працює і дуже рекомендую ними користуватися. Не захаращуйте свої сайти і блоги великою кількістю реклами оскільки ви втратите відвідувачів, а коли ви втратите відвідувачів, тоді власне і для рекламодавців Ваш ресурс буде не цікавий. Робіть сайт зручним для користувачів і не думайте тільки про сайт, як про джерело прибутку і тоді Ваш заробіток в Інтернеті буде тільки рости.

 Читаем также:

Комментариев нет:

Отправить комментарий